Brasserie Woodz

Posted 1 december 2017 by Demi in Culinair

Gezelligheid, buitengewoon goed eten en een verwarmde veranda met uitzicht over het water. Met de opening van Brasserie Woodz is de Rotterdamse wijk Kralingen een fantastische brasserie rijker.

 

 

 

Woodz heeft werkelijk voor ieder wat wils. Verschillende ontbijtjes, dikke tosti’s, soepen uit eigen keuken, broodjes en salades. Met een keur aan taartjes en fingerfood kom je de rest van de dag door, en mocht er daarna nog ruimte over zijn; er staan tal van voor-, hoofd- en nagerechten op de dinerkaart. Vooral de tapasplanken zijn de vermelding meer dan waard! Behalve uitgebreid eten kun je hier ook alleen wat komen drinken. Op de maar liefst 7 pagina’s tellende drankenkaart staan speciale koffievariaties, verse smoothies en een groot aanbod alcoholische versnaperingen.

 

 

Ook met de sfeer zit het hier helemaal goed. Comfortabele fluwelen fauteuils, houten elementen en zachte schapenkleedjes komen terug in het interieur en vervullen je met een warm gevoel.

 

Of je nu komt voor de zelfgebakken appeltaart of de uitgebreide herfstbarbecue op het terras; Brasserie Woodz laat je onthaasten, tot rust komen en vooral genieten!

 

 

Adres

Langepad 9
3062 CJ Rotterdam
010 212 16 65

www.brasseriewoodz.nl
info@brasseriewoodz.nl