De Groene Passage

Posted 20 mei 2017 by Gertjan Smit in Culinair

_JAN2552

De Groene Passage is al 20 jaar het enige winkelcentrum waar je alleen winkels en activiteiten vindt die goed zijn voor jezelf, voor anderen en voor de planeet. De one-stop-shop voor iedereen die voor een duurzaam en gezond ‘lekker in je vel’ gevoel gaat.

 

7 groene ondernemers, 1 dak, al 2 decennia lang! 

De Groene Passage, dat zijn wij: zeven enthousiaste winkeliers die samenwerken in een vereniging, omdat we vanuit dezelfde gedachte gestart zijn. Namelijk dat we het niet alleen zelf goed willen hebben, maar ook anderen én alles op de planeet goed willen doen. Nu en later. We staan dus voor duurzaam, fairtrade en groen; en dat al 20 jaar!

 

Wie jarig is trakteert

Ter gelegenheid van ons jubileum vieren we 4 zondagen feest! We zijn dan niet alleen geopend, maar organiseren ook allerlei activiteiten om aan mee te doen, helemaal gratis! Lezingen, workshops, proeverijen, marktjes, live-muziek, kinderactiviteiten en meer. Voor elke zondag hebben we een ander aansprekend thema gekozen, helemaal passend bij een gezonde & duurzame lifestyle en het seizoen.

 

Agenda en nieuwtjes

Ook als we geen jubileum vieren bruist het in de Groene Passage van de activiteiten. Zo exposeren we wisselende kunstwerken, geven we een eigen blad uit, zijn er proeverijen bij Gimsel en Open dagen bij Gimsel Academy. Op onze nieuwe website houden we je op de hoogte van ons nieuws en zie je in één oogopslag wat er op stapel staat.

Onder het dak van de Groene Passage vind je: Gimsel, Supermarkt voor Natuurlijke voeding & cosmetica, schoonheidssalon Aditi, biologisch & vegetarisch restaurant Spirit, woonwinkel Van Binnen, de Wereldwinkel, biologische slagerij de Groene Weg en cursus- en opleidingscentrum Gimsel Academy. 

adres
De Groene Passage
Mariniersweg 1-33
3011 NB Rotterdam
010 233 19 33
info@degroenepassage.nl
www.degroenepassage.nl