Fred Motoren

Posted 23 augustus 2017 by Gertjan Smit in Lifestyle

De keuze bij Fred Motoren is groot. Van jong tot oud, ze hebben een passende scooter voor iedereen. Of u nu voor het ‘dolce vita’-gevoel wilt gaan met een babyblauwe Vespa of liever wat stoerder voor de dag komt met een Aprilia, bij Fred Motoren kunnen ze u helpen.

 

Al ruim 30 jaar is Fred Motoren een begrip in Rotterdam. Het assortiment is door de jaren heen alleen maar gegroeid en ook het serviceniveau is uniek te noemen. Heeft u vervangend vervoer nodig terwijl uw eigen scooter in onderhoud is bij de capabele monteurs van Fred Motoren? Geen probleem, er staat op verzoek een scooter voor u klaar.

Een (elektrische) scooter is hoe dan ook het ideale vervoersmiddel in een stad als Rotterdam; betaalbaar, geen wegenbelasting, geen parkeerkosten, geen files en zeer zuinig in het gebruik. Dus twijfel niet langer en kom rustig rondkijken in deze zeer complete showroom. Alle A-merken zijn vertegenwoordigd. Nieuw in het assortiment is de Wi-Bike; de prachtige, elektrische fiets van Piaggio.

 

Fred Motoren is de meest complete scooterzaak van Rotterdam. Onderdelen nodig? Deze bestelt u eenvoudig en snel in de webshop. Tijd voor onderhoud of een reparatie aan uw scooter? U maakt met een aantal eenvoudige stappen online een afspraak voor de werkplaats in Rotterdam of Barendrecht.

 

Fred Motoren, het scooter-walhalla van Rotterdam en omstreken.

 

Fred Motoren Rotterdam
Stieltjesplein 15 – 17
3071 JS Rotterdam
010 486 03 80

Fred Motoren Barendrecht
Gouwe 1
2991 CJ Barendrecht
0180 647 919

info@fredmotoren.nl
www.fredmotoren.nl