Hangar 85

Posted 1 december 2017 by Demi in Culinair

Aan de Wijnhaven, op een ietwat verscholen plekje in de stad, ligt sinds twee jaar Hangar 85 aangemeerd. Deze trendy Bar & Kitchen is met recht een hidden gem te noemen.

 

 

 

Met de realisatie van Hangar 85 is direct nog iets moois verwezenlijkt, namelijk de droom van eigenaresse Lian Bouman. In een prachtige setting met uitzicht op het water, maak je kennis met haar liefde voor lekker eten en een goed glas wijn. Het interieur is met oog voor detail ontworpen en omvat de perfecte balans tussen stoer en stijlvol, industrieel en luxe.

 

 

 

Het jonge keukenteam voorziet klassieke smaken van een originele twist alvorens ze op je bord verschijnen. Bestel à la carte, of laat je keuze over aan de chef. Minstens zo interessant als lunchen of dineren bij Hangar 85, is het nuttigen van een borrel! Je favoriete wijn is te bestellen per glas en vergezel je van oesters, charcuterie en mini kroketjes met wel heel verrassende vullingen.

 

 

 

Hangar 85 is ongedwongen en toegankelijk, maar tegelijkertijd smaakvol en exclusief. En hadden wij al gezegd dat je voor de Plat Du Jour slechts 14,50 neertelt? Gaan!

 

 

Adres

Wijnhaven 85
3011 WK Rotterdam
010 203 89 30

www.hangar85.nl
info@hangar85.nl