Isshoe

Posted 20 mei 2017 by admin in Fashion

We love shoes en bij Isshoe loop je een walhalla binnen. In de sfeervolle winkel vind je een brede collectie dames- en kinderschoenen. Maar dat is nog niet alles, ook voor mode en stylingadvies ben je bij Isshoe aan het juiste adres. 

 

 

 

In de winkel vind je unieke en originele stukken die helemaal van nu zijn. Isshoe is de moeite waard omdat alles met elkaar matcht, je shopt een fabulous outfit in de gezellige winkel aan de Peppelweg. Denk aan de hippe damesschoenenmerken The Last Conspiracy, P448, PURO, Officine Creative, NUBIKK, Catarina Martins, TORAL en KARHU. Kleding vind je er van Femme Du Sud, TIGHA, American Vintage, REIKO, SESSUN & By-Bar.

 

 

 

De collectie wordt ingekocht in vooraanstaande modesteden als Kopenhagen, Milaan en Düsseldorf. Isshoe let op goede kwaliteit volgens de laatste trends. Ook is dit het adres voor exclusieve merken zoals het Nederlandse tassenmerk Willemijn van Dijk.

 

 

 

Uniek bij Isshoe is het kleding- en pasvormadvies voor kinderen. Behalve advies shop je voor je kleintje de stoere en hippe schoenen van de merken Golden Goose, Puma, New Balance, P448, Pom d’Api, Clic, Hip en MAA. 

 

 

 

Kom snel langs in de winkel of bekijk het Lookbook op de website.

 


adres

Peppelweg 132A-134A
3053 GT Rotterdam
010 41 889 89

info@isshoe.nl
www.isshoe.nl
openingstijden

di-vr09.30-17.30
za 09.30-17.00