Lekker eten en drinken; de verleiding ligt altijd op de loer en is vaak lastig te weerstaan. Met als gevolg dat u misschien niet tevreden bent met u gewicht, of zelfs met vervelende gezondheidsklachten rondloopt. Kortstondige methodes om gewicht te verliezen leveren geen blijvend resultaat op. Na verscheidende pogingen om korte metten te maken met uw overgewicht is het tijd voor een geheel andere aanpak!

 

Heeft u uw probleem al eens in verband gebracht met hormonale disbalans? Het programma van Nederland Slank, ontwikkeld door internisten en ortho-moleculaire artsen, garandeert gewichtsafname, en die is gemiddeld 7 tot 12 kilo per maand. Centraal in het programma staat een volwaardig eetpatroon, volledig afgestemd op uw persoonlijke hormoonhuishouding. Zonder honger, zonder sportschool en waarbij u zelfs de ruimte krijgt om te ‘sjoemelen’. Begeleiding krijgt u van een persoonlijke coach. Deze diëtist en tevens orthomoleculair therapeut helpt u bij het aanleren én hanteren van een gezonde levensstijl.

 

Het resultaat? Levenskwaliteit! In de vorm van een fit lijf, gezonde huid, levendige uitstraling en een onmiskenbare verbetering van uw energieniveau.

 

En bent u aanvullend verzekerd? Dan krijgt u het programma in veel gevallen gewoon door uw verzekeraar vergoed. Wacht dus niet langer en schrijf u vandaag nog in!

 

adres

Nieuwe Haven 141k
3117 AA Schiedam
010 340 99 91

www.nederlandslank.nl