Persona Secum

Posted 1 december 2017 by Demi in Health & Beauty

Je wilt graag meer balans in je leven, dit kan door het volgen van (privé) yogalessen en/of een massage in te plannen.

Yoga is een mooie tegenhanger tegen een druk leven dat gericht is op presteren. Presteren op je werk of studie, in je sociale leven, als ouder en misschien wel presteren in een andere sport. Yogalessen bieden je de nodige ontspanning en zorgen voor balans in je hectische leven. Het maakt je op een natuurlijke manier flexibeler en sterker met als resultaat dat je beter om kunt gaan met stress en je beter kunt focussen.

 

Yogadocente met aandacht voor jou

Yoga heeft mijn leven positief veranderd op een moment dat ik dat hard nodig had. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou. Dit gaat in mijn ogen het best tijdens één-op-één yogalessen of in kleine, vertrouwde groepen. Samen met jou, werk ik in jouw vertrouwde omgeving aan jouw doelen. Jij hebt dan alle ruimte om vragen te stellen en ik heb alle tijd om goed te kijken welke yoga oefeningen bij jouw lichaam en jouw situatie passen.

 

Mogelijkheden privé yogalessen:

 

• Individueel

 

• Met je partner/gezin

 

• Kleine groepen; vriendinnen/collega’s

 

 

 

Massagetherapeut aan huis

 

Naast yogadocent ben ik gecertificeerd massagetherapeut. Geen mens en geen lichaam is hetzelfde en daarom pas ik mijn massages volledig aan op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Wil je graag een ontspanningsmassage en/of voetreflexmassage aan huis boeken? Of in de studio in Rotterdam? Maak dan een afspraak.

 

 

 

Boek nu uw eerste privé yogales aan huis en/of massage met 10 euro korting.

 

 

www.personasecum.nl

info@personasecum.nl

0646 408 455

Werkzaam in omgeving:

Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk en Capelle a/d IJssel. Andere locaties in overleg.