Reisbureau Buitenlandsche Zaken

Posted 1 december 2017 by Gertjan Smit in Lifestyle

Buitenlandsche-zaken

Op het Westelijk Handelsterrein, temidden van galeries en eetgelegenheden tref je, totaal onverwacht, een reisbureau. Buitenlandsche Zaken is dan ook niet zomaar een reisbureau. Wat direct in het oog springt is de geweldige inrichting. Het pakhuis waar Buitenlandsche Zaken gevestigd is, is voor het grootste deel nog in originele staat. De inrichting ademt de sfeer van vervlogen Engelse koloniale tijden. Mahoniehouten bureaus, stoelen, tafels en kasten. Voor de verandering eens geen stapels reisbrochures en kille balies.

Wie even moet wachten kan dit doen in de verhoogde zit- annex leeshoek, onder het genot van een geurend kopje ko e. De warme sfeer is bewust gecreëerd. Want een vakantie uitzoeken is leuk en zeker als je dat in een leuke omgeving kunt doen.

Ook de manier waarop Joke Nuijs, Lotte van Kuijeren, Marijke van der Schaft, Lonneke Verbeeth en Els Sondermeijer (mobiel reisadviseur) met de klanten omgaan verschilt sterk van de bestaande reisbureaus. Door hun jarenlange ervaring in de reisbranche beschikken ze over de mogelijkheid om een persoonlijk en gedegen advies te geven. Ze zoeken naar de juiste informatie, combineren mogelijkheden en weten vaak ook de voordeligste oplossing te vinden. Kortom: ze zijn bereid om iets extra’s voor de klanten te doen.

 

adres
Van Vollenhovenstraat 15
3016 BE  Rotterdam
010 209 29 55
www.buitenlandschezaken.nl
info@buitenlandschezaken.nl

openingstijden
ma-vr 09.30-18.00
za 11.00-16.00
eventueel ook op afspraak