Soap Treatment Store

Posted 20 mei 2017 by Demi in Health & Beauty

Soap Treatment Store is een beauty salon & store, waar je terecht kunt voor resultaatgerichte behandelingen en producten. Op het menu vind je een selectie van facials, massages, manicures & pedicures, waxing, brows en wisselende season treatments. En in de winkel shop je de fijnste beauty producten die ook in de behandelingen worden gebruikt. Denk aan Dermalogica, OPI, ZO Skin Health van Dr. Obagi, Dr. Schrammek, Anastasia Beverley Hills, REN Clean Skin Care, Cinq Mondes en natuurlijk het eigen beauty label SOAP RECOMMENDS.

Na 10 jaar behandelen heeft SOAP TREATMENT STORE haar ervaring en kennis gebundeld en SOAP RECOMMENDS gelanceerd: een label met eigen producten die de SOAP Specialisten gebruiken om je een top treatment te bieden en die je thuis kunt gebruiken om het resultaat te behouden. Best sellers zijn onder andere de producten CREME DE LA CREME en de WONDER BALM. Je bent altijd welkom voor een gratis SKIN CHECK of persoonlijk advies

Wil je net een stapje verder? DOCTORS AT SOAP zijn instore klinieken waar je terecht kunt voor een selectie van geneeskundige behandelingen zoals botox, fillers & peelings en zijn te vinden in alle vestigingen van SOAP TREATMENT STORE.  DOCTORS AT SOAP heeft een team van 10 gediplomeerde artsen, die de afgelopen jaren geweldige resultaten heeft behaald met de NO TRACE FACE®-methode, een manier van behandelen die erop gericht is een super mooi verfrist uiterlijk te creëren, zonder dat je er “behandeld” uit ziet. Er kan altijd een gratis consult worden ingepland, voor een persoonlijk advies.

AMSTERDAM CENTRUM – AMSTERDAM ZUID – DEN HAAG – UTRECHT – ROTTERDAM – EINDHOVEN

 

adres
Meent 17a
3011 JB Rotterdam
010 727 10 47

rotterdam@soaptreatmentstore.com
soaptreatmentstore.com

openingstijden
Ma           10.00-18.00
di-vr       10.00-21.00
za-zo       10.00-18.00