Soap Treatment Store

Posted 1 december 2017 by Demi in Health & Beauty

Echte schoonheid zit van binnen. Maar het oog wil ook wat. Gelukkig is daar SOAP; dé cityspa van Rotterdam waar je – hoe dan ook – stralend de deur uitloopt.

 

SOAP TREATMENT STORE is autoriteit op het gebied van beauty. De store beschikt over een heus à la carte menu met de meest uiteenlopende treatments, allemaal uitgevoerd door SOAP-specialisten. Kies een mooie OPI Gelcolor uit voor je nagels, boek een pamperende massage of bestel een van de vele facials. Maar de échte beauty fanaat gaat natuurlijk voor meerdere gangen. En voor een subtiele doch e ectieve cosmetische ingreep, zijn daar de DOCTORS AT SOAP.

 

Tussen de bedrijven door op je wenken worden bediend met glanzende nagels of perfecte SOAP brows? Vanaf nu kun je voor deze quick xes ook terecht bij de SOAP shop-in-store in de Bijenkorf!

Vergeet niet om je favoriete product(en) mee naar huis te nemen. Met merken als Dermalogica, OPI, Oh-lief en SOAP RECOMMENDS is het wel heel eenvoudig om dat heerlijke SOAP-gevoel nét even wat langer vast te houden. En dat wil je!

 

 

adres
Meent 17a
3011 JB Rotterdam
010 727 10 47

rotterdam@soaptreatmentstore.com
soaptreatmentstore.com

openingstijden
Ma           10.00-18.00
di-vr       10.00-21.00
za-zo       10.00-18.00