Whoops

Posted 23 augustus 2017 by admin in Health & Beauty

Een van de meest toonaangevende specialisten voor professionele styling in Rotterdam, is salon Whoops. Al ruim zestien jaar biedt het team van Whoops met constante innovatie en persoonlijke aandacht een totaalpakket voor de klant.

 

 

 

Niet alleen was eigenaresse Betlem Taravilla dit jaar voor de 16e keer genomineerd voor de Coiffure Award, de meest prestigieuze haarmode – fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland, ook won ze begin dit jaar voor de derde keer de Style Master Award 2017 van Revlon Professional. Een fotowedstrijd die wereldwijd is uitgeschreven en waar ik de winnaar van Benelux ben.

 

 

 

Mijn betrokkenheid bij het vak en daadkracht om de kappersbranche naar een hoger niveau te brengen staan bij mij voorop en scholing en training van nieuwe professionals houdt mij scherp. En dat is nodig om de kwaliteit te blijven leveren voor u als klant! Want naast alle prijzen en nominaties die ik in de loop der jaren heb mogen ontvangen, blijft de tevredenheid en het enthousiasme van de klant voor mij het meest waardevol.

 

 

 

Iets nieuws onder de zon! Sinds kort is Whoops exclusief distributeur in de regio Rotterdam van Muxima Caviar System. Een innovatie product speciaal voor krullend haar. Ze vertellen u er graag alles over in de salon.

 

 

 

We zijn er voor je!

 

Betlem Taravilla en team

 

 

Whoops Kappers
Groenendaal 495
3011 NV Rotterdam
010 411 99 11
www.whoopskappers.nl