Wijnbar Het Eigendom

Posted 1 december 2017 by admin in Culinair

Genieten doe je bij Het Eigendom aan de Witte de Withstraat. Niet voor niets is Het Eigendom uitgeroepen tot de beste wijnbar van Nederland 2017! Maar liefst 200 soorten wijn, waarvan er minstens 35 per glas te bestellen zijn. Absoluut uniek voor de havenstad.

Om het wijnassortiment zo breed en gevarieerd mogelijk te houden, werkt Het Eigendom samen met meerdere wijnimporteurs van de betere wijnen over de hele wereld. Iedere leverancier krijgt vervolgens de eer om maandelijks de‘Wijnspecial’te kiezen. Criterium voor deze keuze zijn: de wijn mag niet te bekend zijn – een verborgen schat als het ware – en het moet een betaalbaar glas blijven.

Niets zo lekker als een klein gerechtje om een goed glas wijn mee te begeleiden. Uiteraard worden deze gerechten allemaal voorzien van een wijnsuggestie.

Chef Etienne Kool en Sommelier/Maître Maarten van Vessem werken nauw samen om een goede wijnspijscombinatie voor u te creëren. Bovendien kunt u kiezen voor een tasting menu van 5-, 6- of 7-gangen. Ook een kaasplank of Iberische vleesplank behoort tot de mogelijkheden als begeleider bij de borrel.

Kortom; een ideale plek voor een goed glas wijn, een ongedwongen diner met vrienden, een lunch of een borrel met collega’s of om te ontspannen aan het einde van een lange werkdag.

Wijnbar het Eigendom is verkozen tot beste wijnbar van Nederland!

 

 

Witte de Withstraat 45B
3012 BM Rotterdam
010 413 79 62

www.heteigendom.nl
info@heteigendom.nl
reservering@heteigendom.nl