Je kúnt het komende modeseizoen natuurlijk kiezen voor mainstream. Verrassender, en bovendien véél leuker is het om bij Chica’s Mode je kast klaar te maken voor het voorjaar!

 

Meer dan ooit ademt de leukste damesboutique van Barendrecht fashion, inspiratie en lifestyle. Hier shop je – naast prachtige basics – alle trending items van het seizoen. Wekelijkse inkooptripjes naar modestad Parijs liggen aan de grondslag van de elegante, snel wisselende collectie. Western boots, statement jurkjes en opvallende oorbellen: er is geen musthave dat Chica’s links laat liggen.

 

Miss June, Sundress, Chica’s LeRouge, Ibana en Rino&Pelle: stuk voor stuk merken die niet in je garderobe mogen ontbreken. Maak je kersverse outfit(s) compleet met sieraden van By Jam Giogelli en laarzen van DWRS label. De multifunctionele strandtassen van All-Time Favourites (ATF) en slippers van PorelSol of Havaianas kun je ook maar alvast in huis hebben, want voor je het weet is het hartje zomer.

 

Bezoek de boetiek om lekker rond te kijken, ongestoord te passen en samen met het Chica’s-Team jouw ultieme lentegarderobe samen te stellen. Kun je écht niet langer wachten? Bewonder de huidige collectie op de socials van Chica’s en doe je aankoop meteen online!

 

Achterom 113
2991 CP Barendrecht
0180 611 066
www.chicasmode.nl