Regen, wind en kou: we kunnen wel stellen dat het najaar écht begonnen is. Tijd dus om je garderobe hierop in te stellen. En wie graag goed voor de dag komt, doet dit samen met Chica’s Mode!

De leukste damesboutique van Barendrecht staat volledig in het teken van fashion, inspiratie en lifestyle. Het modieuze aanbod is het resultaat van wekelijkse inkooptripjes naar Parijs, waarbij geen trend aan het oog van Chica’s weet te ontsnappen. Van Chunky boots tot Western laarsjes, en van Teddy coats tot Camel wintermantels. Echt alles dat dit modeseizoen het straatbeeld bepaalt, ligt in de winkel op je te wachten!

Ibana, Rino&Pelle, DWRS label en Vanessa Wu: zomaar een aantal mooie merken die deel uitmaken van Chica’s collectie. Maak je kersverse outfit(s) compleet met sieraden van By Jam Giogelli of de kettinkjes van het eigen label. En alsof dit nog niet voldoende reden is om de boetiek te bezoeken..

De maand december staat Chica’s Mode volledig in het teken van feest! Bezoek de boetiek om lekker rond te kijken, je ultieme partyoutfit samen te stellen of te slagen voor het perfecte cadeau. Moeite met het maken van de juiste keuze? De Chica’s Cadeaubon is altijd een succes!

 

Achterom 113
2991 CP Barendrecht
0180 611 066
www.chicasmode.nl