In de ban van de ring

Posted 23 augustus 2017 by admin in Fashion

Aan de populaire Witte de Withstraat is In de Ban van de Ring gevestigd, een ambachtelijke goudsmederij met bijzondere creaties. Goudsmid en zilversmid Gert Harkema maakt sieraden van hoogwaardige materialen met een uniek karakter.

 

Vanuit de winkel heb je zicht op het atelier dat zich bevindt op de eerste etage. In de goudsmederij ontwerpt Gert een brede collectie moderne sieraden. Het is ook mogelijk om een speciaal sieraad te laten ontwerpen. Tijdens een persoonlijk gesprek probeert de goudsmid te ontdekken welke wensen de klant heeft en welke vorm en materialen de voorkeur hebben. Zo kan hij de stijl van het bijzondere sieraad ontdekken om de toekomstige eigenaar te verrassen met een uniek en karakteristiek sieraad.

 

In de Ban van de Ring werkt met een gevarieerd assortiment aan materialen. Denk aan alle kleuren goud, platina en zilver maar ook staal, zirkonium en titanium en vele soorten edelstenen. Een eigen steen of goud met emotionele waarde laten verwerken in een nieuw en eigentijds sieraad behoort ook tot de mogelijkheden. Een one of a kind ervaring en aandenken.

Misschien heb je thuis nog herinneringssieraden waar je geen afstand van kunt doen, maar ze ook niet draagt. In de Ban van de Ring kan er nieuw leven in blazen. Laat ze omsmelten of aanpassen tot een nieuwe accessoire zodat het beter bij jouw wensen en stijl past.

 

Van een ring met een edelsteen tot een handgemaakt collier. Laat je inspireren bij In de Ban van de Ring. Je hoeft geen afspraak te maken, tijdens de openingstijden kun je binnenlopen voor persoonlijk advies of een prachtig sieraad.

 

 

adres

Witte de Withstraat 41a​
3012 BM Rotterdam
010 214 35 75

www.indebanvandering.nl
info@indebanvandering.nl