Misura Donna

Posted 1 december 2017 by Demi in Fashion

De perfecte snit, ideale mouwlengte en persoonlijke inbreng. De waarde van maatwerk stijgt ver boven confectie. Al vijf jaar staat Misura Sartoria bekend om het creëren van prachtige Italiaanse maatpakken. Kleren maken de man, en zij maken de kleren. Met Misura Donna heeft Misura haar naam verder uitgebreid. Op basis van de behoefte van de vrouw hebben zij een prachtige basis collectie die ze op de achtergrond verder aan het uitbreiden zijn. Omdat ook zij het verdient om de perfect black dress, pak of blouse in haar garderobe te hebben.

 

‘Misura Donna maakt het dragen van een vrouwelijk pak, mooi passende jurk tot de perfecte blouse voor iedere vrouw toegankelijk’, vertelt Charmayne Gröning. Als hét boegbeeld van de lijn merkt zij dat er een groei is in het aantal vrouwen dat behoefte heeft aan maatkleding, zowel vanuit fashion- als zakelijke behoefte.

 

Charmayne: ‘De gewenste professionele uitstraling vormt het fundament van het maatpak, dat geheel naar eigen wens kan worden samengesteld. Dit resulteert in een design dat uw persoonlijkheid benadrukt én verlengt. Dat u het design zelf in handen heeft, betekent echter niet dat u aan uw lot wordt overgelaten. Integendeel. Uw persoonlijke adviseur is vanaf begin tot eind betrokken bij de realisatie van uw droompak. De betrokkenheid, expertise en service van onze tailors vormen de unieke Misura beleving.’

 

Ook de collectie stoffen van Misura Donna biedt voor elk wat wils. Afkomstig van luxueuze stoffenhuizen als Dormeuil, Loro Piana en Scabal, maar ook mooie basisstoffen. Hiermee verlagen zij de drempel tot het aanschaffen van maatkleding. ‘Bij Misura Donna vinden we dat maatkleding voor iedere vrouw betaalbaar moet zijn.’, aldus Charmayne. Natuurlijk is niet alleen de stof van belang, ook met elementen als de voering en de knopen is het pak te onderscheiden. Het verschil zit hem tenslotte in de details.

 

De kleding van Misura Donna symboliseert authenticiteit, elegantie en perfectie. Met uiterste precisie meet de adviseur uw maten en past deze naar wens aan. Ieder stuk wordt met liefde gemaakt in het atelier, volgens de principes van het traditionele vakmanschap. Eenmaal gearriveerd in de winkel in Rotterdam, verzorgt de meesterkleermaker de hoogwaardige afwerking, met aandacht voor finesse.

Met maatwerk van Misura Donna bent u zeker van een krachtige en professionele presentatie. Creëer impact in een outfit die helemaal bij u past.

 

‘Ik heb de ambitie om met Misura Donna “dé dames maatkleding lijn” op de kaart te zetten die voor iedere vrouw toegankelijk en betaalbaar is.’

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend langs voor informatie en prijzen in een van onze ateliers.

Graag tot ziens bij Misura Donna!

 

adres

Raampoortstraat 36
3032 AH Rotterdam
010 260 21 61

www.misurasartoria.nl/donna

charmayne@misurasartoria.nl