Mondzorg Erasmus

Posted 1 december 2017 by Demi in Health & Beauty

Een stralende glimlach met gezonde tanden is het beste visitekaartje. Voelt u zich niet helemaal begrepen door uw huidige tandartspraktijk? Voor zowel verzorging als verfraaiing is uw gebit bij Mondzorg Erasmus in goede handen!

Mondzorg Erasmus biedt u mondzorg in de breedste zin van het woord. Van de halfjaarlijkse controle tot het bleken van uw tanden, en van optimale mondhygiëne tot het plaatsen van een implantaat. Alle artsen en specialisten zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de Nederlandse richtlijnen. Op deze manier zult u nooit naar een andere praktijk worden doorverwezen.

 

De praktijk wordt gekenmerkt door kleinschaligheid, persoonlijke benadering en een gemoedelijke sfeer. Voorafgaand aan uw afspraak zult u volledig op uw gemak worden gesteld door het jonge, deskundige team. Om uw bezoek nog verder te veraangenamen, is de wachtruime uitgerust met een bar waar u als patiënt onbeperkt kunt genieten van koude en warme dranken.

Mondzorg Erasmus kent geen wachtlijst en garandeert hoogwaardige tandheelkundige zorg voor iedereen. Inschrijven kan eenvoudig online, telefonisch of bij uw eerste bezoek aan de hypermoderne praktijk. En zelfs overstappen regelen zij volledig voor u!

adres

Prins Hendrikkade 45
3071 KB Rotterdam
010 310 56 36

www.mondzorgerasmus.nl

info@mondzorgerasmus.nl