Eetcafé Facet is al meer dan 29 jaar een begrip in Rotterdam. En hoewel er door de jaren heen maar liefst vijf keer is verbouwd, is de fijne sfeer gebleven. Facet voelt nog altijd aan als een tweede huis!

Heerlijk lunchen, borrelen of uitgebreid dineren: in de gezelligste huiskamer van Hillegersberg kan het allemaal. Vanuit de gedachte dat uitgaan vooral gezellig en betaalbaar moet zijn, trakteert Facet op gerechten met een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit.

De menukaart biedt voor elk wat wils. Zo kies je tijdens de lunch uit rijkelijk belegde broodjes, salades en klassieke lunchgerechten als een frietje stoof. ’s Avonds geniet je van nationale- en internationale specialiteiten waar je gegarandeerd warm van wordt. Mét vlees of vis, maar natuurlijk ook zonder. Wat te denken van een Dry Aged entrecote, een pan Zeeuwse mosselen of falafel met hummus en pompoen? Sluit af in stijl met een smakelijk dessert of after dinner koffiemoment, en vergeet vooral ook de drankkaart niet! De kwaliteitswijnen-, en bieren zijn stuk voor stuk het proberen waard.

Bij Facet kun je altijd binnenlopen. Is er nog geen plek? Aan de gezellig bar is altijd ruimte om te wachten tot er een tafeltje vrij is!

PS. Wist je dat Rotterdam het bekende Jazzfestival Hillegersberg ook aan Facet te danken heeft? Eigenaar Frans en zijn partner Anke vormen al jaren het team achter een van de gezelligste feestjes van de stad.

 

Weissenbruchlaan 8
3054 LN Rotterdam
010 461 19 88

www.facet.nl
info@facet.nl