Culinaire hoogstandjes, mooie wijnen en cocktails combineren met een gezellige, toegankelijke sfeer. Terry Priem, voormalig mede-eigenaar van restaurant Allure, lijkt het te hebben uitgevonden. Hoewel de deuren van dit ‘sterretje’ pas enkele maanden geleden openden, is het bij menig Rotterdammer al een bekende. Hoe kan het ook anders; Terry kookt in zijn gastrobar de sterren van de hemel!

Gastrobar STER is een fijne combinatie van hoog gastronomisch niveau en een intieme, laagdrempelige sfeer. Bijgestaan door barbites en verrassende desserts, zijn het de signature dishes die in het gastrobar-concept de dienst uitmaken. Of je nu komt voor een (business) lunch of onvergetelijk diner, Terry’s handtekening prijkt op ieder bord. Langzaam gegaarde zalm met kerrie-ijs, steak tartaar met parmezaan en botermalse diamanthaas met 5-spices: een parade van bijzondere gerechtjes die bedoelt zijn om te delen. Of niet natuurlijk. Dan kies je ‘gewoon’ voor een buitengewoon 3-, 4- of 5 gangen menu.

Naast fijnproevers kloppen ook borrelliefhebbers aan bij deze nieuwe publiekslieveling. Als is het maar om een drankje te doen aan de bar, of om te ontdekken hoe een Dame Blanche écht hoort te smaken. Dit dessert combineert de beste dingen ooit gemaakt – Oreo, huisgemaakt vanille-ijs en warme chocoladesaus. 

Hoe je het ook wendt of keert, met de toevoeging van Gastrobar STER begint het er in Kralingen eindelijk écht op te lijken!

 

Jericholaan 82b
3061 HH Rotterdam
010 785 27 12

www.gastrobarster.nl
info@gastrobarster.nl