Tot in onze diepste vezels wil meesterkok François Geurds, patron cuisinier van FG Restaurant** en FG Food Labs*, zijn gasten verwennen. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Alles moet kloppen, zowel op het bord als in het glas. Zowel de sfeer als de service. Zowel de akoestiek als het zitcomfort – alles!

FG Restaurant en FG Food Labs zijn een attractie in een attractie, een indrukwekkende treintunnel in de Rotterdamse Hofbogen. Als vertrekpunt (ontbijt), tussenstop (lunch) of als eindstation (diner), deze gastronomische reis zal je altijd bijblijven. Beide restaurants hebben een eigen stijl, een eigen vibe, een eigen menukaart maar ze delen dezelfde hoogwaardige service. FG Food Labs beschikt bovendien over een riant terras met een bijzonder zitreliëf.

Op het gebied van smaak is geen chef op Hollandse bodem zo vergevorderd als François Geurds. Vanuit het eigen smaaklaboratorium worden dagelijks nieuwe gerechten ontwikkeld. Een aparte vermelding verdienen FG Bonbons. Deze huisgemaakte bonbons gevuld met allerlei (on-)denkbare smaken zijn vanaf 6 items in luxe cadeaudoos te verkrijgbaar.

François Geurds, bekroond met de Marketing Award Rotterdam, wordt alom beschouwd als de aanvoerder van een nieuwe stroming experimenterende koks die Rotterdam als food walhalla internationaal op de kaart heeft gezet. Onlangs is hij uitgeroepen tot Koch des Jahres, ofwel Chef van het Jaar in Keulen. Door de gevolmachtigde minister is hij in een eerder stadium benoemd tot Embahador Cultural van Aruba..

Kledingvoorschriften kennen ze niet bij FG Restaurant en FG Food Labs. Je bent er op naaldhakken net zo welkom als op sneakers. De ultieme eetbeleving is namelijk niet gekoppeld aan een dress code. Fanatiek Genieten, ofwel Fabulous Gastronomy, daar staat FG voor.

 

FG Restaurant**
Katshoek 37b
3032 AE Rotterdam
010-4250520

info@fgrestaurant.nl
www.fgrestaurant.nl

 

FG Food Labs*
Katshoek 41
3032 AE Rotterdam
010-4250520

info@fgfoodlabs.nl
www.fgfoodlabs.nl