Voor de fashionista die de laatste trends op de voet volgt is daar al 15 jaar IVY Fashion: een waar shopwalhalla in het gezellige Bergschenhoek, op steenworp van Rotterdam.

Lange jurken, plissé rokken en veel kleurrijke prints: saai is het bij IVY zeker niet. Én, je shopt  de laatste trends altijd voor een betaalbare prijs! In de fantastische zaak vind je een combinatie van de mooiste merken en de nieuwste trenditems. Naast de fashion collecties is IVY ook nog eens een waar accessoire paradijs. Simpelweg omdat vrouwen nooit genoeg sieraden, tassen en schoenen hebben!

Al jarenlang staat IVY bekend om het eerlijke fashionadvies. Durf eens iets anders en krijg de complimenten die je verdiend. En IVY Fashion is voor alle leeftijden. Perfect dus voor een moeder-dochter shopmiddag!

Het leuke is dat IVY altijd geopend is. Want je shopt 24/7 online op www.ivyfashion.nl. Of laat je online inspireren en kom daarna richting de shop. Je parkeert je auto GRATIS en de koffie staat altijd klaar. IVY for Happy Shopping!

 

De Vlashoeck 10-12
2661 LM Bergschenhoek
010 521 90 53

www.ivyfashion.nl