De favoriete winkel van menig levensgenieter en befaamd in Rotterdams horecaland. De Admiraliteit Dranken is de nummer één drankenspeciaalzaak in Rotterdam, hoewel ze daar zelf bijzonder nuchter onder blijven.

Het gaat hen immers ‘gewoon’ om het geven van een gedegen advies en het bieden van een ruime keuze aan vloeibaar genot. Minstens zo rijk als het smaakpalet van de gemiddelde alcoholische drank is dan ook het assortiment. Nog sterker: in de zaak staan ruim 350 soorten wijn en 200 soorten gedistilleerde dranken op je te wachten. En zeg je zomer, dan zegt De Admiraliteit: tropische cocktails! Daarom vind je hier ook álle benodigdheden om thuis aan de slag te kunnen met shaken, stirren en blenden.   

Een bezoek aan deze zaak op de Admiraliteitskade is een waar feest! Om je de juiste aankoopbeslissing te laten nemen, laat De Admiraliteit Dranken je graag proeven wat ze in huis hebben. Uitgebreid proeven kan ook. Zowel in de winkel als op locatie organiseren zij regelmatig verschillende proeverijen. En organiseer je zelf een feestje? Van welkomstdrankje tot borrelplateau en van tapinstallatie tot koelwagen: De Admiraliteit Dranken kan werkelijk alles voor je regelen!

 

Admiraliteitskade 17a
3063 EC Rotterdam
010 237 46 91

info@admiraliteitdranken.nl
www.admiraliteitdranken.nl