In het voorjaar van 2015 werd culinair Rotterdam opgeschud met de opening van een veelbelovend Aziatisch restaurant. Nu, bijna vijf jaar en talloze vergeefse pogingen het concept te evenaren later, is Aqua Asia Club fameus en niet meer uit de stad weg te denken!

Als liefhebber van de Aziatische keuken is Aqua Asia alles wat je zoekt. Niet verwonderlijk dat er uit alle hoeken van de wereld wordt afgereisd naar de Wilhelminakade om te proeven van de -veelal Japans georiënteerde- gerechten op topniveau. Laat je verleiden door de exclusieve sushirollen, veelzijdige signature dishes of verleng de zomer met barbecue in Japanse stijl. De Robata grill geeft een onevenaarbare smaak aan yakitori kip, Kobe biefstuk en kingsize garnaal! 

En alsof dat nog niet genoeg is: het bekwame, team van Aqua Asia Club verwelkomt haar gasten ook dit jaar weer tijdens Kerst en Oud en Nieuw! Breng uw feestdagen door bij Aqua Asia en laat u op deze betoverende locatie verwennen met een culinair kerst- of oudejaarsmenu, live muziek en een spetterend uitzicht. Bekijk de menu’s online en reserveer op tijd uw tafel! 

Exclusief, veelzijdig en bovenal: onvergetelijk. Aqua Asia Club is en blijft een dikke hit! 

 

Holland Amerikakade 106
3072 MC Rotterdam
010 237 49 80

www.aquaasiaclub.nl
info@aquaasiaclub.nl