Aqua Asia Club

Posted 1 december 2017 by Demi in Culinair

In Rotterdam is de Aziatische keuken op de kaart gezet door de familie Yam. Bij Aqua Asia Club, de jongste telg van de familie, wordt hun expertise gecombineerd met fine dining. Een geweldig concept dat je móet leren kennen.

 

 

 

Fans van Aziatische smaken in het algemeen en de Japanse in het bijzonder, kunnen bij Aqua Asia Club hun hart ophalen. Uitkijkend op de Erasmusbrug en de Rotterdamse skyline, verwent het team je met zalige gerechten. Denk aan Tuna Tataki, gegrilde Wagyu ossenhaas en spiesjes van de Robata Grill. Natuurlijk mag het meest bekende Japanse hapje niet in dit in dit rijtje ontbreken. Met een groot aanbod aan exclusieve rollen is het restaurant een waar paradijs voor de sushiliefhebber.

 

 

 

En waar anderen ophouden, gaat Aqua Asia nog even verder. Met een uitstekende wijnkaart en een dj die op vrijdag- en zaterdagavond plaatjes draait op de vide, bijvoorbeeld. Deze ‘zwevende vloer’ is ingericht als lounge, maar leent zich ook uitstekend als vergader- en borrelruimte of private dining area.

 

 

 

Exclusief, veelzijdig en bovenal: onvergetelijk. Aqua Asia Club laat niets te wensen over!

 

 

Adres

Holland Amerikakade 106
3072 MC Rotterdam
010 237 49 80

www.aquaasiaclub.nl
info@aquaasiaclub.nl