Voor een ultieme vleesbeleving op een wel zeer unieke locatie is daar Boutique Restaurant Bavette. Genieten van écht vlees, afkomstig van eigen landerijen, smaakvol gepresenteerd in een karakteristiek boerderijrestaurant. Als dat niet fantastisch is!

100% raszuivere Wagyu- en Hereford runderen, 75ha onbespoten weide en 7 dagen per week optimale verzorging. Dát is het recept voor vlees zoals je het nog nooit geproefd hebt. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of op het ruime terras, kies jouw favorieten van de kaart en laat de rest over aan chef-kok Donald en zijn brigade. 5 dagen per week garanderen zij pure en creatieve vleescreaties, vergezeld van lokale seizoensgroenten, fruit en deegwaren.

Van vleeswinkel tot compleet verzorgde Total BBQ Madness: restaurant Bavette is van alle markten thuis. Zo serveren zij de meest geweldige gerechten niet alleen voor diner, maar kunt u er ook terecht voor een mooie (zaken)lunch van meerdere gangen, verschillende wijn-spijs arrangementen, catering op locatie of vers Bavette-vlees dat fungeert als pronkstuk van een etentje thuis.

En dat ook het begrip streetfood Bavette niet vreemd is, bewijst de Burgers & Ballen-foodstand in The Foodhallen. Trommel je vrienden op en laat je verleiden door verrassende burgers en niet te evenaren bitterballen.

Kom gezellig langs om (sfeer) te proeven. Boutique Restaurant Bavette zal nimmer teleurstellen. Immers weet je exact wat voor vlees je in de kuip hebt: het allerbeste!

Kortebuurt 15
3155 EG Maasland
010 590 01 14

www.bavette.nl
info@bavette.nl