Rotterdam-Zuid leeft! Op de prachtige Wilhelminakade opende eerder dit jaar Daily; een koffie annex lunchroom annex mini-supermarkt. Een heerlijke plek om te genieten van bijzonder lekkere ontbijtjes, lunches en koffie.

 

Op de kaart staan croissants, ontbijtbowls, salades en broodjes die het verdienen om geproefd te proeven. Zoals Spaans stokbrood met Iberico ham, pesto en tomaat of een sandwich met huisgemaakte eier-truffelsalade. En concessies doen aan kwaliteit; dat kennen ze bij Daily niet. Alles wordt dagelijks met de meest smakelijke versproducten klaargemaakt.

 

Het assortiment dailycatessen in de mini-supermarkt bewijst eens te meer dat Daily weet wat lekker is. De welkome mix van binnenlandse, buitenlandse én Rotterdamse producten bestaat onder meer uit ambachtelijke chips, flessen wijn, speciaalbiertjes, Naturally Granola, Pineut likeur en Giraffe koffie.

 

Naast ter plekke eten, kun je je maaltijd ook meenemen voor onderweg, thuis of op kantoor. Überhaupt te druk om langs te komen? Laat je favoriet(en) dan gewoon bezorgen. En woon je op de Kop van Zuid? Geniet dan in het weekend van de Dai-livery Breakfast Service!

 

Daily, een plek om over naar huis te schrijven en waar het iedere dag opnieuw voelt als thuiskomen. En vanaf begin 2019 niet alleen op Zuid, maar ook bij de gloednieuwe vestiging op Het Rivium!

 

Adres

Wilhelminakade 32
3072 AR Rotterdam

www.dailyrotterdam.nl
info@dailyrotterdam.nl