Eyeclusive

Neem je de exclusieve route naar een nieuwe bril, dan sta je al gauw op de stoep bij Ben Akkerman. Of beter gezegd: op de stoep van Eyeclusive, het kindje van Ben en zijn vrouw Ingrid. 

Met geluk tref je daar het meest stijlvolle duo van de stad, in de starthouding om jou een rondleiding te geven door de wereld van gepassioneerde brillenmakers. Je reist onder andere af naar Los Angeles voor de collectie van Jacques Marie Mage en Chrome Hearts, vervolgt de weg naar Rigards in Hong Kong, maakt een stop in Zweden voor de kunstwerkjes van Anna-Karin Karlsson en sluit af in Berlijn voor Kuboraum en Innerraum. Een roadtrip, maar dan beter. 

Kijk niet op van ongeziene monturen – iconische exemplaren die tot de avant-garde van haar soort behoren maken in dit brillenparadijs de dienst uit. Verwacht bovendien het onverwachte van Ben’s eigen ontwerpen. De Aristoteles, gebaseerd op scheepsmagnaat Aristotle Onassis. Ook ultiem: de Angel, geïnspireerd op powersuits van Thierry Muglier. Beide weggelegd voor échte fashionisters en fashionistas, gelimiteerd gecreëerd en alleen verkrijgbaar in de winkel op de Nieuwe Binnenweg!

 

Nieuwe Binnenweg 129A
3014 GJ Rotterdam
010 230 85 17

www.eyeclusive.nl
winkel@eyeclusive.nl