Hartje Rotterdam en toch enigszins verscholen, vind je Lianne Tio Luxury: een adembenemende juwelier waar exclusieve juwelen, luxe parfums en een weelde aan accessoires elkaar ontmoeten.

Over een ultieme shopping experience gesproken. LTL leeft en ademt exclusiviteit, en dat voor een zeer betaalbare prijs! De eigentijdse boutique biedt een samengestelde selectie van ’s werelds meest bijzondere merken. Wat te denken van Magri, Les Petits Jouers, Marni Eyewear, Montale en Fort and Manlé? Unieke tassen, brillen, juwelen en geuren die je nergens anders zult aantreffen zijn hier de regel, en de inspiratie om een uniek fashion statement te maken is overal.

Ook kwaliteit, persoonlijke aandacht en verwennerij zijn bij Lianne Tio Luxury nooit ver weg. Ieder met een eigen expertise, heeft het team de missie om jou met een uniek en persoonlijk item de deur te laten verlaten.

Bezoek de mooiste boutique van Rotterdam, laat je verleiden door het LTL lifestyle concept en verwen jezelf met pareltjes, pronkjuwelen en pracht en praal. Of natuurlijk iemand anders die dit – net als jij – zo hard verdient.

 

Weena-Zuid 142-144
3012 NC Rotterdam
010 404 96 02

www.liannetioluxury.com/nl