Hartje Rotterdam en toch enigszins verscholen, vind je Lianne Tio Luxury. Als allereerste haute parfumerie van Nederland, heeft ze zich inmiddels ontpopt tot adembenemende boutique store waar exclusieve geuren van gerenommeerde parfumhuizen, een weelde aan accessoires en juwelen elkaar ontmoeten.

Over een ultieme shopping experience gesproken! De eigentijdse boutique ademt exclusiviteit en biedt een samengestelde selectie van ’s werelds meest bijzondere merken. Wat te denken van Magri, Les Petits Joueurs, Marni Eyewear, Montale en Fort & Manlé? Unieke tassen, brillen, juwelen en geuren die je nergens anders zult aantreffen zijn hier de regel, en de inspiratie om een uniek fashion statement te maken is overal. 

Ook kwaliteit, persoonlijke aandacht en verwennerij zijn bij Lianne Tio Luxury nooit ver weg. Ieder met een eigen expertise, heeft het team de missie om jou met een uniek en persoonlijk item de deur te laten verlaten. Bezoek de mooiste boutique van Rotterdam, laat je verleiden door het LTL lifestyle concept en verwen jezelf met pareltjes, pronkjuwelen en pracht en praal. Of natuurlijk iemand anders die dit – net als jij – zo hard verdient.

‘’LTL heeft als volwaardig juwelier ook een geheel eigen trouwringen collectie ontworpen. De keuze is oneindig, want naast de collectie is het mogelijk om uw eigen juweel bij ons te ontwerpen. Ons team van edelsteenkundigen, taxateurs en ontwerpers zullen u begeleiden naar het sieraad van uw dromen!’’

 

Weena-Zuid 142-144
3012 NC Rotterdam
010 404 96 02

www.liannetioluxury.com/nl