Een vast gegeven in de wereld van het goudsmeden, en dat al sinds 1969. De geheel eigen definitie die deze goudsmederij aan het ambacht toekent, ligt daar ongetwijfeld aan ten grondslag. Pierre d’Es gaat en staat voor uitzonderlijk vakmanschap en bijzondere ontwerpen, wat je persoonlijke wens of budget ook is.

Vuile handen en zwarte nagels, de meestergoudsmeden van Pierre d’ Es zitten er totaal niet mee. In het atelier wordt tot het uiterste gegaan om liefdevolle momenten en kostbare herinneringen te vangen in een sieraad. Dialoog, inspiratie en handwerk zijn hierbij nooit ver weg. Met als resultaat verbluffende, betekenisvolle creaties van (oud) goud, zilver, diamant en edelsteen. En ondanks dat eeuwenoud ambacht bij Pierre d’Es nog altijd centraal staat, weten zij dit feilloos te combineren met nieuwe technologieën. 

Baanbrekend is de mogelijkheid om jouw idee om te zetten in een 3D-ontwerp, waarbij het zelfs mogelijk is om deze in kunststof te printen voordat jouw droomsieraad écht werkelijkheid wordt. Jouw persoonlijk sieraad, heel dichtbij.

Deel je wensen, en geef jezelf of een geliefde een bijzondere boodschap cadeau. Want een gepersonaliseerd Pierre d’Es-sieraad is het mooiste sieraad!

adres
Goudsmederij Pierre d’Es
Ganzerikplein 6a
3053 EA Rotterdam
010 418 11 64
www.pierredes.nl
info@pierredes.nl

openingstijden
ma 13.00-17.00 uur
di-vr 09.00-17.00 uur