Pierre d’Es

Posted 1 december 2017 by Gertjan Smit in Fashion

Een gepersonaliseerd sieraad is het mooiste sieraad. Daarom repareert en ontwerpt goudsmederij Pierre d’Es in samenwerking met de klant al sinds 1969 sieraden van alle edelmetalen. ongeacht welke stijl het beste bij u past, van klassiek tot modern; goudsmederij Pierre d’Es kan het voor u tot in perfectie maken.

‘Elke goudsmid heeft een eigen stijl, maar dat mag niet dominant zijn in het ontwerp.’ vertelt Dimitri van Es, tweede generatie goudsmid en eigenaar van de goudsmederij. ‘Wij gaan graag het gesprek aan met onze klanten. We zijn benieuwd hoe ze in het leven staan en we willen ze leren kennen. Een dialoog is een leuk onderdeel van het maken van een sieraad. Mijn klanten voegen namelijk hun eigen inspiratie toe.’ Pierre d’Es maakt aan de hand van dit gesprek een globaal ontwerp. Dit kan met een schets, maar het is ook mogelijk om allerlei variaties digitaal te bekijken of al te passen in een 3D geprint model van het toekomstig sieraad.

Alle facetten van het ontwerpen en ontwikkelen van sieraden zijn bij Pierre d’Es onder één dak. Van het gieten, tot 3d printen van de mal aan toe, is in eigen beheer. Maar ook een restauratie van een antiek stuk kan onzichtbaar verricht worden, omdat we ook alle eeuwenoude vaardigheden en technieken in huis hebben.

Een handgemaakt sieraad kan daarom verrassend betaalbaar zijn.

 

 

adres
Goudsmederij Pierre d’Es
Ganzerikplein 6a
3053 EA Rotterdam
010 418 11 64
www.pierredes.nl
info@pierredes.nl

openingstijden
ma 13.00-17.00 uur
di-vr 09.00-17.00 uur