FG Food Labs (1 Michelinster) is een attractie in een attractie, een indrukwekkende treintunnel in de Rotterdamse Hofbogen. Als tussenstop (lunch) of als eindstation (diner), deze gastronomische reis zal je altijd bijblijven.

 

In FG Food Labs is topchef François Geurds voortdurend op zoek naar dat ene gerecht dat een speciale herinnering of een blijvend gevoel van welbehagen oproept. Een grenzeloze smaakbeleving, voor minder doet hij het niet – elke dag opnieuw.

 

FG Food Labs -ontworpen door het gerenommeerde designbureau King Kongs- wordt geroemd om zijn ontspannen sfeer, vergelijkbaar met die van een Spaanse bodega waar hoge stoelen en een uitgestrekte bar waarboven Josélito -de allerbeste ham ter wereld- bepalend zijn voor de setting. De bar is in FG Food Labs als zitplaats net zo gewild als die in de betere restaurants van Barcelona en San Sebastián – aan de bar hoor je erbij, bij La Familia Geurds.

 

Het terras van FG Food Labs, afkomstig van Big Pillows, kan zich meten aan het mooiste van Nederland. De banken zijn gemaakt van bilinga, de terrastafels van teak en de borreltafels van sourwood. Het zitreliëf, de verschillende hoogtes, geeft het terras een extra dimensie.

 

Inmiddels niet meer weg te denken is de jaarlijkse Big Green Egg & OFYR BBQ Contest bij FG Food Labs. Elke laatste zondag van juni strijden ervaren grillmasters onder leiding van François Geurds om een plek op het erepodium. De Big Green Egg & OFYR BBQ Contest geldt als het leukste food festival van Rotterdam.

 

Katshoek 41
3032 AE Rotterdam
010-4250520

info@fgfoodlabs.nl
www.fgfoodlabs.nl