AFire

Posted 1 december 2017 by admin in Lifestyle

De keuze voor een openhaard is toch vooral kiezen voor beleving.

Omdat de aanleg van een openhaard tijdrovend, kostbaar en soms ook simpelweg niet mogelijk of zelfs verboden is, dienen design bio-ethanol openhaarden en branders als de perfecte oplossing.

Moderne, milieuvriendelijke oplossingen met echte vlammen, warmte afgifte, eenvoudig te instaleren en eenvoudig in gebruik.
A re is producent van deze bio-ethanol branders en verkoopt deze in 110 landen wereldwijd. Wie voor deze oplossing kiest hoeft geen gas of rookkanaal aan te leggen en heeft geen last van asresten of roet. In feite zijn er alleen maar voordelen.

De veiligheid staat voorop bij onze producten, maar het bedieningsgemak is eveneens essentieel. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kiezen steeds vaker voor deze oplossing. Soms voor het gemak en de veiligheid, maar vaak voor de sfeer. De keuze voor een openhaard is toch vooral kiezen voor beleving.

Tevens heeft A re sinds kort waterdamp haarden. Dit zijn eenvoudig te plaatsen ‘cassettes’ met een 3-dimensionaal vuurbeeld, door waterdamp en led- verlichting, verkrijgbaar in vele lengte formaten en tevens direct op waterleiding aan te sluiten, zodat u nooit meer het apparaat hoeft te vullen maar direct aan te zetten als u dit wenst.

Interesse? Contacteer ons via info@a-fire.nl of bel 010-2616000

adres

010-2616000
info@a-fire.nl
www.a-fire.nl