Waar ooit flesjes frisdrank werden gefabriceerd, gebeurt vandaag de dag iets van een heel ander niveau. In het hart van Tims Limonadefabriek bevindt zich op de voormalige locatie van Kitsch & Kunst de interieurwinkel van Concepts of Living: een inspirerend interieur- en ontwerpbureau met een onmiskenbaar gehalte aan allure.

 

Binnenhuisarchitect Richard Pierot ontwerpt concepten in alle betekenissen van het woord. Van ruwe schets tot realisatie, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door goed te luisteren, kritische vragen te stellen en zich volledig te betrekken bij uw project, is hij in staat om binnen no-time tot de kern van uw wensen te komen en een stijlvol interieur of exterieur voor u te ontwerpen.

In onze inspirerende winkel vindt u meubelstukken die de verfijnde en elegante stijl van Concepts of Living belichamen. Van fluwelen banken tot op maat gemaakte meubels. En om uw droominterieur van een finishing touch te voorzien, hebben wij ook voor de aanwezigheid van prachtige woonaccessoires gezorgd.

Bent u opzoek naar nieuw meubilair? Of Heeft u interieur advies nodig? U bent van harte welkom om bij ons op de showroom wooninspiratie op te doen, onder het genot van een drankje!

 

Bergse Rechter Rotterkade 1
3051 AB Rotterdam
010 – 306 09 00
06 – 51 14 91 93

www.conceptsofliving.nl
info@conceptsofliving.nl