We staan er meestal niet direct bij stil, maar licht is bepalend voor sfeer en heeft een onmiskenbare invloed op onze emotie. Je begrijpt: goede verlichting is enorm belangrijk. Laat dát maar over aan De Licht Bedenkers: de lampenspeciaalzaak van Rotterdam, die verder gaat waar anderen ophouden.

In de sfeervol ingerichte showroom tref je namelijk niet alleen een mooie en wisselende collectie van trendy lampen en designverlichting, je kunt er ook samen met de ervaren lichtarchitecten een persoonlijk lichtplan opstellen. Of het nou een woning, winkel, kantoorruimte of restaurant betreft: de Licht Bedenkers heeft de oplossing om iedere ruimte ‘te laten shinen’.

En met een prachtige verlichte tuin of terras wordt het wel heel aantrekkelijk om tot laat in de avond buiten te zitten. De Licht Bedenkers heeft een uitgebreide collectie buitenverlichting van gerenommeerde merken zoals Bega, Modular, Royal Botania, Studio Italia Design, Vibia, Occhio, Nautic en Catellani & Smith. Ook de functionele buitenlampen -om bijvoorbeeld je tuinpad of oprit te verlichten- maken een verschil van dag en nacht.

Laat je door De Licht Bedenkers inspireren en adviseren, en ontdek zelf wat licht kan doen!

 

Goudsesingel 51 & 53
3011 EE Rotterdam
010 226 00 19

info@lichtbedenkers.nl
www.lichtbedenkers.nl