Bent u op zoek naar elektronische apparatuur en u wilt verzekerd zijn van de beste kwaliteit en service? Breng dan een bezoekje aan EP: Boelaars. Een winkel met een zeer breed assortiment van innovatieve producten. Van een scheerapparaat tot een krachtige stofzuiger en van een compleet home cinemasysteem tot een wasmachine. Van Bosch, Miele, Siemens, Nespresso, Liebherr, Loewe en andere topmerken. EP: Boelaars biedt de klant altijd een ruime keus!

Op de begane grond voert kwaliteitsmerk Miele de boventoon. EP: Boelaars beschikt over een Miele Innovation Center. Hier draait alles om beleving en kunt op uw gemak het grote assortiment Miele-apparatuur ontdekken, of het nu gaat om de vrijstaande of inbouwapparatuur.  Het personeel adviseert u welke apparaten het beste aansluiten op uw wensen en behoeften, geeft de nodige informatie en maakt u alvast vertrouwd met het product. Vervolgens worden de apparaten thuis geïnstalleerd, veelal zonder bijkomende kosten.

Maar ook daar stopt de service niet. Mocht er onverhoopt toch iets kapotgaan of heeft het product onderhoud nodig, ook dan ben u hier aan het juiste adres. Garanties zijn daarom degelijk en helder.

EP: Boelaars garandeert service en kwaliteit, zowel in de winkel als bij u thuis.

 

Van Beethovensingel 40-42
3055 JK Rotterdam
010 285 02 97

www.epboelaars.nl
info@epboelaars.nl