Als uw op zoek bent naar elektronisch apparatuur die uw leven makkelijker, veiliger én aangenamer maakt, breng dan eens een bezoekje aan deze elektro-speciaalzaak. Want EP: Boelaars is volledig thuis in de wereld van elektronisch comfort! 

In de winkel treft u een zeer breed assortiment van innovatie producten van Samsung, Sonos, Bose, Bosch, Miele, Siemens, Nespresso, Liebherr, en vele andere topmerken. EP: Boelaars biedt de klant altijd een ruime keus.

Zo beschikt EP: Boelaars beschikt tevens over een ruim Bose assortiment. Op het gebied van Streaming Audio en Home-entertainmentsystemen met surround sound is dit exclusieve merk de absolute top. Bose wordt geroemd vanwege de natuurgetrouwe audiokwaliteit, de fraaie vormgeving en het gebruiksgemak. In de winkel wordt advies gegeven over welk product het beste aansluit op bepaalde wensen en behoeften. Het personeel legt de nodige informatie uit en maakt klanten al vertrouwd met het product. Vervolgens worden de apparaten – indien gewenst – thuis geïnstalleerd. Veelal zelfs zonder bijkomende kosten!

Maar ook daar stopt de service niet. Mocht er onverhoopt toch iets kapotgaan of heeft het product onderhoud nodig, ook dan ben u hier aan het juiste adres. Garanties zijn daarom degelijk en helder.

EP: Boelaars garandeert service en kwaliteit, zowel in de winkel als bij u thuis.

 

Van Beethovensingel 40-42
3055 JK Rotterdam
010 285 02 97

www.epboelaars.nl
info@epboelaars.nl