Ervaar een uniek totaalconcept van eigentijds wonen bij BB Interior aan de Lusthofstraat in Rotterdam. Maatwerk is de signature waardoor elk interieur zijn eigen karakteristieke sfeerbeleving krijgt. 

Maatwerk is onze kracht, al enkele decennia vanuit ons interieurbouwbedrijf. Wij bieden voor elk interieur de juiste oplossing. Bij BB Interior zie je een greep uit de mogelijkheden. Eigen ontwerpen van diverse materialen, onder meer van houtfineer voor een strakke uitstraling. Alles op maat gemaakt, van een garderobekast, tv-meubel, bed, tafels tot volledige keukens en badkamers. Wij gaan voor originaliteit, bijvoorbeeld de wandbekleding van gerecycled hout en aparte woondecoraties. Vanuit ons hart creëren wij een harmonieus interieur waarin je je thuis voelt. 

BB Interior ontwerpt en maakt artist impressions. Wij doen de volledige projectbegeleiding, of het nu gaat om de inrichting, verbouwing of totale restyling van een woonhuis, winkel of kantoor. 

Ook in de winkel aan de Lusthofstraat staat de beleving van interieur centraal, want u kunt bij BB niet alleen terecht voor een concept op maat. U vindt er tevens diverse bijzondere woonaccessoires die een groot verschil kunnen maken in uw bestaande, of in het door BB Interior ontworpen interieur. De accessoires doen het ook goed als origineel cadeau of als presentje om een interieur net dat beetje extra sfeer te geven.

 

adres

Lusthofstraat 90-94
3061 WJ Rotterdam
010 433 42 77

www.bb-interior.com

info@bb-interior.com