Wat uw verhaal ook is, bloemenboetiek ’t Bolletje kan ‘m voor u vertellen! In onze edities laten wij u kennismaken met alle aspecten van deze gerenommeerde bloemist. Met dit keer in de hoofdrol: spraakmakende projecten.

Rogier Voorwinde. Zijn passie styling, bloemen zijn lust en leven. Dat de eigenaar van Bloemenboetiek ’t Bolletje met minder dan creativiteit en topkwaliteit geen genoegen neemt bewijzen zijn projecten. Romantische decorstukken zijn getuige van diverse bruiloften, evenementen worden sfeervol aangekleed en bloemstillevens verheffen tot fotografische kunst.

En terwijl er geen blad meer aan de bomen zit en de dagen koud en guur zijn, spelen er zich op de hoek van de Lusthofstraat betoverende dingen af. Laat uw zintuigen het werk doen, terwijl ’t Bolletje zich langzaamaan opmaakt voor de feestdagen. Bewonder de kleurenpracht van het najaar en snuif de exceptionele geuren van de nieuwste Baobab Collection geurkaarsen op.

Van een minimalistisch boeket tot een weelderige bloemenzee, en van afscheid met bloemen tot florale feestdecoratie. Bloemenboetiek ’t Bolletje vervult uw wensen en vertelt uw verhalen!

Adres

Lusthofstraat 76
3061 WH Rotterdam
010 233 09 89

www.het-bolletje.nl