Centraal gelegen op de Nieuwe Binnenweg brengt het Belgisch Biercafé Boudewijn bourgondische gezelligheid. Een café op een toplocatie met een lekker terras, een grote tuin en een ruime keus in verschillende biersoorten. 

Boudwijn is dé plek voor een bierliefhebber.  Er worden meer dan 220 Belgische bieren geschonken en zo zijn er maandelijks wisselende speciaalbieren van de tap. Belgisch Biercafé Boudewijn is beroemd om haar bourgondische gerechten zoals de Vlaamse Runderstoverij en mosselen. Voor de borrel biedt dit café verschillende kleine hapjes en heeft zij met trots de beste bitterbal van Rotterdam op haar naam staan.

Een nieuw initiatief bij Belgisch Biercafé Boudewijn is ‘bier om te delen’. Het concept van samen bier drinken komt in een meer uitgebreide vorm terug op de vernieuwde kaart. Gasten kunnen, net als met wijn, een grote fles met bier bestellen en deze gezamenlijk consumeren.

Belgisch Biercafé Boudewijn draagt bij aan een echte bierrevolutie. Proef hier een exclusief speciaalbiertje in hartje Rotterdam, het is zeker de moeite waard om te proberen!

 

Nieuwe Binnenweg 53a-53b
3014 GD Rotterdam
010 436 35 62

info@bbcboudewijn.nl
www.bbcwboudewijn.nl