La Vita è Bella

Posted 1 december 2017 by Gertjan Smit in Culinair

La Vita è bella is sinds maart dit jaar een direct verkooppunt geworden van Qualitalia. Het belangrijkste kwaliteitskeurmerk voor Italiaanse delicatessenwinkels en traiteurs zal dit adres begeleiden tot een ware stukje Italië in Kralingen.

Onze nieuwe bedrijfsleider zal de gasten ontvangen met de beste espresso en de lekkerste Siciliaanse Cannolo. Dit zijn de specialiteit van Lorenzo Nicastro!

De winkel blijft het adres voor de lekkerste“Panini”en de authentieke Italiaanse lunch, maar La Vita è Bella biedt veel en veel meer. Het assortiment vleeswaren en kazen is groter geworden en het aanbod aan topkwaliteit specialiteiten wordt steeds meer gewaardeerd door de jnproevers. Uit de eigen keuken wordt dagelijks gekookt en worden topspecialiteiten bereid.

De Lasagne, de verse pasta’s, de pesto en de tapenades, de beste bu el mozzarella en burrata’s, de Take Away gerechten, de lekkerste tomaten uit Sicilië en noem het maar op! Dat zijn enkele specialiteiten die dit adres bijzonder en geliefd maken. Kom langs en Proef het ware Italië!

La Vita è Bella is een winkel van Qualitalia (www.qual-italia.com)

 

Oostzeedijk Beneden 229
3061 VT Rotterdam
010 213 22 16
0627 883 888

www.lavitaebellacatering.nl
info@lavitaebellacatering.nl