La Vita è Bella is sinds 2017 een direct verkooppunt van Qualitalia. Het belangrijkste kwaliteitskeurmerk voor Italiaanse delicatessenwinkels en traiteurs begeleidt dit adres tot een waar stukje Italië in Kralingen. 

Lorenzo en Noemi ontvangen hun gasten graag met hun specialiteiten: de beste espresso met de lekkerste Siciliaanse Cannolo en sinds kort ook met zijn homemade verse Arancine en Lasagne Tradizionali.

Ook blijft La Vita è Bella het adres voor de lekkerste Panini en een authentieke Italiaanse lunch. 

Maar La Vita è Bella biedt veel en veel meer! Een groot assortiment vleeswaren, kazen en een breed aanbod aan topkwaliteit specialiteiten die steeds vaker worden gewaardeerd door de fijnproever. Alle topspecialiteiten worden dagelijks bereid in eigen keuken. 

Verschillende pastagerechten, vlees en groente-gerechten, verse pasta’s, pesto en tapenades, de beste buffelmozzarella en burrata, smaakvolle tomaten uit Sicilië, complete Take-Away gerechten en noem het maar op! Dat zijn enkele specialiteiten die dit adres bijzonder en geliefd maken. Daarnaast bent u hier ook aan het juiste adres voor uw catering, zowel voor kleinere gezelschappen als grote partijen.

Tip: 

Het is bij La Vita è Bella mogelijk om Italiaanse gerechten te bestellen voor Kerst. Dit kan via het formulier op de website www.lavitaebellacatering.nl, of kom langs in de winkel!

Kom langs en proef het ware Italië!

La Vita è Bella is een winkel van Qualitalia. (www.qual-italia.com)

 

Oostzeedijk Beneden 229
3061 VT Rotterdam
010 848 40 48
0646 931 347

www.lavitaebellacatering.nl
info@lavitaebellacatering.nl