Sinds 1999 de kreet van Fabio Cappellano, bekroond “Italian Cuisine Master Chef” en adviseur van de Italiaanse gastronomie. Met Qualitalia als kwaliteitskeurmerk promoot hij in Nederland en daarbuiten de authentieke Italiaanse keukens. De traditionele Italiaanse keuken, streekverbonden, waarin de ambachtelijke specialiteiten, gemaakt door kleine familiebedrijven, de basis vormen van ieder gerecht.

Qualitalia is een keurmerk en een Italian Food Consultancy die meer dan 25 jaar ervaring bundelt met een uniek netwerk van specialisten en producenten. 

In Qualitalia’s network zijn niet alleen adressen in Italië en Nederland te vinden maar sinds kort zijn er ook projecten in Australië en in Dubai gestart. De projecten in Nederland zijn voornamelijk delicatessen & traiteur winkels, maar ook een selectie restaurants, winebars en espressobars. In de directe omgeving vind je in Rotterdam La Zia Maria, Osteria Sala Federico, La Vita e Bella, Cafe BOOON en, in Delft, Il Tartufo.

In Dubai heeft Fabio Cappellano een nieuwe concept gelanceerd, “Mercato”, dat een voorbeeld is van zijn eigen creatie, namelijk Il Tartufo uit Delft.

Qualitalia werkt samen met meerdere Italiaanse Instituten en consortia en is ook aangesloten bij de internationale vereniging voor de bevordering van de Italiaanse gastronomie. www.itcgefs-gvci.com

Periodiek organiseert Qualitalia voor professionals maar ook voor foodies training/proeverijen/workshops op locatie en georganiseerde gastronomische reizen in Italië!

Bezoek onze site voor meer informatie: www.qual-italia.com