The Boathouse

Posted 23 augustus 2017 by admin in Culinair

Aan de Kralingse Plas ligt een idyllische en stoere locatie genaamd The Boathouse. Tijdens een wandeling langs het water kun je deze imposante verschijning die prachtig verlicht is, niet missen. Hier kun je heerlijk lunchen met dagverse Schmidt Zeevis Originals zoals een tuna burger met oestersaus of supreme quality rauwe visspecialiteiten terwijl je wegkijkt over het kabbelende water van de Kralingse Plas. 

 

Voor zakelijke- en persoonlijke events ben je bij The Boathouse aan het juiste adres. Door het uitgebreide pakket aan mogelijkheden is dit de perfecte locatie voor iedere get together. Of het nou een workshop, vergadering, babyshower of diner is, voor iedere bijeenkomst zijn de mogelijkheden eindeloos. 

 

The Boathouse is een stoere en kleurrijke locatie die niets te wensen overlaat. Met een sprankje romantiek en maximale flexibiliteit is deze locatie ook uitermate geschikt als trouwlocatie. Sinds kort is het zelfs mogelijk om de huwelijksplechtigheid bij The Boathouse plaats te laten vinden. Het naastgelegen Kralingse Bos is al jaren een geweldige plek om trouwfoto’s te schieten. Via The Boathouse kun je een persoonlijk all-in pakket afsluiten inclusief topfotograaf die alle ins- en outs van de omgeving kent. 

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel de website voor meer mogelijkheden.

 

Langepad 51
3062 CJ Rotterdam

www.theboathousekralingen.nl
info@theboathousekralingen.nl