Een bruiloft, jubileum of verjaardag is een feest. Alhoewel het vinden van de perfecte locatie de feestvreugde soms enigszins kan bederven. Met de nadruk op ‘kan’. Want als je The Boathouse eenmaal op je radar hebt staan, heeft zelfs díe zoektocht geen voeten in de aarde..

 

The Boathouse laat jou en je gasten meevaren op ieder denkbaar evenement! Op een indrukwekkende ligging aan de Kralingse Plas wordt alles volledig naar wens en tot in de puntjes verzorgd. Stap in het huwelijksboatje en beleef de mooiste dag van jullie leven aan het water, vier je verjaardag met een walking-dinner op het terras of organiseer hier een onvergetelijke barbecue voor al je vrienden!

 

Van woensdag tot en met zondag kun je bij The Boathouse ook aan wal gaan om samen met familie, vrienden, collega’s of klanten te genieten van een overheerlijke lunch. Begin met rijk belegde boterhammen van Jordy’s Bakery of een van de Schmidt Zeevis specials en sluit af met een taartje van Koekela. Natuurlijk vergezeld van een fles uitstekende wijn, verfrissende cocktail of lekker lentebiertje.

 

Houd de boot niet langer af en ontdek dit voorjaar The Boathouse: dé all-in-one lunch- en evenementenlocatie!

 

Langepad 51
3062 CJ Rotterdam

www.theboathousekralingen.nl
info@theboathousekralingen.nl