Vergeet alles wat er ooit is gezegd over de Rotterdamse horeca; het bruisende stadscentrum heeft er een on-Nederlands stukje bij. Sla je vleugels uit, beweeg je vliegensvlug richting de Karel Doormanstraat, en laat je omver blazen door DoDo Café!

Een grand café van formaat
DoDo, sinds dit najaar open voor publiek, schrijft nu al geschiedenis. Het nieuwe restaurant van Tan Do (tevens het brein achter Little V) lijkt in de verste verte niet op wat we van een grand café gewend zijn. Met 800m2, twee verdiepingen, zeven verschillend ingerichte ruimten en 220 zitplaatsen, is DoDo een café van formaat in alle facetten. Geïnspireerd door de uitgestorven, mythische vogel, zal deze bijzondere plek haar geheimen echter niet zomaar prijsgeven. 

Blijf ontdekken
In vogelvlucht is het grand café een all-day ontmoe-tingsplek voor iedereen. Het fijne toevluchtsoord combineert een stijlvol interieur met culinair genot, hedendaagse kunst met vintagevondsten en legt een brug tussen Rotterdammers en mensen van buiten de stad. Is het niet in The Grand Café of The Cocktail Bar, dan wel in The Havana Room of een van de andere weelderig gedecoreerde ruimten. 

Werelds eten
Alle ruimtes die DoDo rijk is hebben één gemeen-schappelijke deler: het menu. Gerechten uit de wereldkeuken lopen als een rode draad door het restaurant en zijn vooral bedoeld om met elkaar te delen. Samen vroeg uit de veren voor het ontbijtplateau, op de bonnefooi binnenvliegen voor lunch of tijdens het diner pikken van kokkels, sticky boneless spareribs en viskoekjes; bij deze hoogvlieger kan het allemaal!

 

Karel Doormanstraat 34
3012 GJ Rotterdam
010 303 27 99

www.dodocafe.nl
info@dodocafe.nl