Il Tartufo

Posted 23 augustus 2017 by Gertjan Smit in Culinair

In het historische centrum van Delft bevindt zich de winkel van Fabio en Angela Cappellano. Al jaren is Fabio, een gecertificeerde “Italian Cuisine Master Chef”,  een ware ambassadeur van de Italiaanse gastronomie. Voor zijn werk als promotor van de Italiaanse keuken in Nederland heeft Fabio Cappellano onlangs in Firenze, bij Accademia della Cucina Italiana Lorenzo dei Medici, een Sterren Oorkonde ontvangen. In Parma is hij tijdens het laatste PASTA WORLD CHAMPIONSHIP (juni 2015) in de finale als vijfde geëindigd. 

 

Il Tartufo is een ontmoetingsplek voor levensgenieters en foodies. Al jaren is dit het adres voor een heerlijke lunch en voor de beste Italiaanse specialiteiten. De keukenbrigade bereidt dagelijks overheerlijke gerechten waaronder hun beroemde pastagerechten. Maar ook voor de beste Italiaanse vleeswaren, kazen, verse pasta en een breed assortiment Italiaanse wijn is dit een unieke winkel.

 

Kom gezellig een dagje Delft doen en geniet van een Luxe Lunch Arrangement (3 gangen voor € 17,50 p.p.). Uitsluitend via reservering (per mail: info@iltartufo.nl) 

 

Bezoek onze site voor meer informatie: www.iltartufo.nl

 

Il Tartufo
Minderbroerstraat 2 (hoek Voorstraat)
2611 MV Delft
015 214 35 77
info@iltartufo.nl
www.iltartufo.nl