In het historische centrum van Delft bevindt zich de winkel van Fabio en Angela Cappellano. Het is een bijzonder adres waarin winkel, espressobar, lunchroom, wijnhandel, delicatessen, osteria en cateringbedrijf tot een harmonieuze Italiaanse ontmoetingsplek worden gepresenteerd.

Al jaren is Fabio, een gecertificeerde “Italian Cuisine Master Chef” (Academia Barilla, Parma), een ware ambassadeur van de Italiaanse gastronomie. Voor zijn werk als promotor van de Italiaanse keuken in Nederland maar ook Internationaal heeft Fabio Cappellano meerdere prijzen en erkenningen ontvangen zoals de titel van beste “Italian Cuisine Ambassador” in 2017 in Dubai. Als 4 keer achter elkaar finalist bij de PASTA WORLD CHAMPIONSHIP (Parma) heeft Fabio bijzondere pastarecepten ontwikkeld en internationale bekendheid bereikt.

Il Tartufo is een ontmoetingsplek voor levensgenieters en foodies. Het adres voor een heerlijke lunch en voor de beste Italiaanse specialiteiten. De keukenbrigade bereidt dagelijks overheerlijke gerechten waaronder hun beroemde pastagerechten. Maar ook voor de beste Italiaanse vleeswaren, kazen, verse pasta en een breed assortiment Italiaanse wijn is dit een unieke winkel. 

Kom gezellig een dagje Delft doen om te ontdekken wat voor lekkers de wintermaanden te bieden hebben. Perfect adres voor uw relatiegeschenk en bijzondere Kerstpakketten!

 

Il Tartufo
Minderbroerstraat 2 (hoek Voorstraat)
2611 MV Delft
015 214 35 77
info@iltartufo.nl
www.iltartufo.nl