Het-KaasboertjeSinds jaar en dag draagt het Kaasboertje bij aan het levensgenot van Rotterdamse levensgenieters. Bij dit ware delicatessenparadijs draait alles om fantastisch lekkere producten met een hoog kwaliteitsniveau!

 

In de knusse winkel staat u oog in oog met een zeer uitgebreide, internationale collectie producten die het leven aangenamer maakt. Naast buitenlandse kaas, boerenkazen en superieure vleeswaren koop je hier heerlijke zelfgemaakte salades zonder e-nummers en conserveringsmiddelen, tapas, olijven, zoete zuidvruchten en vers gebrande noten van de allerhoogste klasse. Om heerlijk van te smullen, samen met familie of vrienden.

 

De ruime collectie van Het Kaasboertje is samengesteld op het criterium kwaliteit en omvat topstukken die u niet snel ergens anders zult aantreffen. Van exclusieve Beemsterkazen van ’t mes tot Jersey kaas uit Ouddorp, en van exclusieve salami tot Parmaham en Pata Negra van de allerhoogste kwaliteit. Of wat te denken van super lekker rookvlees, vers gebraden oer rosbief of de lekkerste dagverse filet americain die je ooit zult proeven? Stuk voor stuk pareltjes van Het Kaasboertje! Om te schitteren op de plank, maar natuurlijk ook gewoon op de boterham.

 

Kom langs, laat je verleiden en proef het zelf. Het Kaasboertje; als dat geen genieten is!

 

Bergse Dorpstraat 130
3054 GH Rotterdam
010 418 58 39

www.kaasboertjehillegersberg.nl
info@kaasboertjehillegersberg.nl