Wine bar Mendoza

Posted 1 december 2017 by Gertjan Smit in Culinair

Waar kun je in Hillegersberg leuk dineren of een lekker glas wijn drinken? Dat kan bij Wine bar Mendoza, gelegen aan de bergse Voorplas, achter grill restaurant Gauchos en vlak naast het winkelcentrum van Hillegersberg.

Binnenstappen bij Wine bar Mendoza is nu als een tripje naar het echte Mendoza. Wij dompelen je volledig onder in Argentijnse sferen en wijnverhalen.

Wijn is beleving en achter iedere wijn schuilt een verhaal. Met ons nieuwe interieur zetten we je midden in al die verhalen. We willen dat als je aan een wijntje nipt, je de Argentijnse zon op je huid voelt, de wind van de Andes door je haren waait en je het ultieme gevoel van vrijheid van de Gauchos van vroeger ervaart.

Picadas noemen wij onze Zuid Amerikaanse gerechtjes, die los van elkaar of in combinatie besteld kunnen worden. Met 26 gerechtjes variërend van 3 tot 12,5 euro is er keuze genoeg!

Nachos 7
Pan con tomate 5
Carpaccio Mendoza 10
Quesadilla pollo y avocado 7
Ensalada Palmito 9
Hamburguesa de tuna 12,5

Kortom, alle elementen samen prikkelen je zintuigen. Je proeft heerlijke wijnen, ruikt vinger-a ikkend eten, hoort de mooiste wijnverhalen en ziet en voelt Argentinië, overal om je heen. Alsof je bij een echte Argentijn aan de tafel zit.

Wij heten je hartelijk welkom.

 

Weissenbruchlaan 149
3054 LM  Rotterdam
010 461 38 55
www.winebarmendoza.nl
info@winebarmendoza.nl