Letterlijk en figuurlijk een samenspel tussen smaak, feest, gezelligheid en natuur; Rotterdam is sinds een aantal maanden een fantastische hotspot rijker. Lake House Rotterdam, gelegen in het Bergse Bos, is je favoriete hangout dit voorjaar!

Uitgebreid koffie drinken, lunchen, dineren én genieten van een welverdiende borrel. Met een riant terras dat uitkijkt over het water en een speeltuin voor de kinderen raakt niemand hier immers ooit uitgekeken. Plof neer op de loungebanken of neem plaats aan de buitenbar. En als het buiten te fris wordt, verkas je gewoon naar binnen. Want ook daar ontbreekt het Lake House werkelijk aan niets.

De natuur loopt als rode draad om, maar ook door het paviljoen. Neem het menu, waarmee Lake House zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs steevast weet te verbluffen met gerechten vol verse producten uit het seizoen. Écht groots uitpakken kan met de Lake House Experience, waar je voor een vast bedrag een avond lang volledig wordt ontzorgd met onder meer champagne, een viergangendiner en bijpassende wijnen.

Waar wacht je nog op? Lake House staat synoniem aan een onvergetelijk ervaring op een bijzondere plek, en dat alles op slechts enkele minuten verwijderd van de drukke stad!

 

Bergsebosdreef  6
2661GN  Bergschenhoek
010 223 53 81

www.lakehouserotterdam.nl
reserveringen@lakehouserotterdam.nl