Op het eerste gezicht lijkt iemms een gewone keukenshowroom. Het grote verschil zit namelijk niet in het eindproduct, maar in de manier waarop wij zaken doen. In een branche die al jaren bekend staat om het ´verkoopspel´ met bruto prijzen, torenhoge kortingen en acties die de consument direct tot koop dwingen, doen wij het net even anders.

Wij zijn namelijk van mening dat je keukens verkoopt op basis van advies en perfecte afstemming op uw persoonlijke wensen. Nadat u zich in alle rust heeft georiënteerd, brengen wij tijdens een eerste afspraak al uw wensen en ideeën in kaart. Wij adviseren, u maakt de keuzes. Zo moet er worden beslist over onder andere kleur, materiaal, apparatuur en werkblad. Vervolgens wordt de nieuwe keuken in een 3D-tekening gepresenteerd en als alles naar wens is, wordt er een offerte gemaakt. Ons prijsbeleid is volledig transparant, u hoeft zich daardoor geen zorgen te maken of u wel een ‘eerlijke’ prijs betaalt. Wij zorgen ervoor dat de keuken altijd past binnen uw budget. U krijgt bovendien alle tijd om rustig over uw offerte na te denken.

Dus bent u op zoek naar een bijzondere keuken en wilt u liever eerst ongedwongen oriënteren, vergelijken en vragen stellen zonder harde verplichtingen? Loop dan gerust onze gezellige showroom binnen in Vlaardingen. De koffie staat voor u klaar!

 

Gerard Burgerlaan 1
Woonboulevard Hoogstad
3131 KZ Vlaardingen
010 223 42 43

www.iemms.nl