Just-shoot-m-eDe van Nelle Fabriek was 8 september j.l. de locatie waar de Lions Club Bergschenhoek en Stichting K!ds Unlimited voor de 10e maal een benefietdiner organiseerden. Op deze lustrum editie waren 500 gasten aanwezig, een record. Zij genoten van de band ‘This is Beethoven’  en Jeroen van der Boom.  Sander de Kramer presenteerde de avond en ontving diverse gasten in zijn ‘woonkamer’ op het podium waar hij de zaal stil kreeg met diepgaande interviews. Vooral het dubbelinterview met Kristian & Sven van Beek was zeer indrukwekkend.

 

De avond was een gigantisch succes, qua gezelligheid, maar vooral qua opbrengst ; in totaal werd er maar liefst 378.000 euro ingezameld.

Dit geld werd bijeengebracht voor de Stichting K!ds Unlimited welke is opgericht voor complex meervoudig gehandicapte kinderen. Zij hebben veel (medische) begeleiding nodig. Een groot deel wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Maar er is veel meer mogelijk dan de reguliere therapievormen. K!ds Unlimited vindt dat ieder complex meervoudig gehandicapt kind in Nederland de beste kansen moet krijgen. Kleine stapjes vooruit maken grote verschillen voor de kinderen en hun ouders. De Stichting wil complex meervoudig gehandicapte kinderen zoveel mogelijk activerende therapieën bieden die buiten de reguliere vergoedingen vallen in Nederland. Bovendien wil K!ds Unlimited de ouders van deze kinderen maximaal ondersteunen met informatie en kennis.

 

www.kidsunlimited.nl