RSGolfIn het hart van Golfcenter Seve vind u RSGolfshop; de recent vernieuwde en meest complete golfwinkel van Rotterdam!

 

Al bij de eerste stap over de drempel van deze golfwinkel wordt duidelijk dat u hier uw slag gaat slaan. Beginner, gevorderd of ware pro; RSGolfshop heeft werkelijk álle golf essentials voor u verzameld. Van spikes en grips tot complete sets van topmerken als Callaway, Ping, Taylormade, Titleist, Mizuno, Cobra en US Kids Golf. Maar ook een prachtige collectie kleding van onder andere Peter Millar en G/Fore, schoenen en accessoires waarmee u niet alleen bestand bent tegen alle weersomstandigheden, maar ook volledig aan de golfetiquette voldoet.

 

Met onstuitbare passie helpt het deskundige personeel u steeds weer aan het materiaal dat nodig is om het maximale uit uw golfspel te halen. Dat zij hierbij tot het uiterste gaan bewijst ook de clubfitting service. De hypermoderne Trackman 4 meet al u slagen en stelt RSGolfshop in staat om de optimale clubs voor u te vinden.

 

Het zal u waarschijnlijk dan ook niet verbazen dat gepassioneerde golfers RSGolfshop blindelings weten te vinden. En heeft u even geen tijd voor een persoonlijke shopervaring? De gehele collectie inclusief scherpe aanbiedingen vindt u – net als in de winkel – ook online.

 

RSGolfshop; een hole-in-one was nog nooit zo dichtbij!